Fredag.

Fredag idag och exakt en vecka tills jag flyttar till den nya lägenheten. Jag hoppas det kommer bli bra och att allt löser sig tillslut. Jag ringde psyk idag, till min kontaktperson men fick inget svar... nu måste jag vänta tills på måndag innan jag kan få någon hjälp. Det är just det jag hatar mest med helger, att alla är lediga och det går inte att få tag på någon.. Men jag överlever nog denna gången med, som så många gånger förr. 

Jag mår inte alls bra idag, det kryper i hela kroppen och jag känner mig stressad och otålig, vill hitta på något att göra samtidigt som jag vill lägga mig i sängen, under täcket och gömma mig. Så det blir nog inte så mycket gjort denna dag förutom att jag måste gå och handla och senare tvätta, kul fredag! Fast man ska inte klaga, finns väl dom som har det värre, antar jag. 

Nu ska jag förbereda mig mentalt för att gå ut på stan och handla, jag hoppas att jag inte får några impulsköp som jag brukar kunna få så fort jag är och handlar någonstans.. aja, ha en bra kväll alla! 


.

http://pennni.blogg.se/tipser/

Köp kläder!

sömnlösa nätter.

Jag har allt, men är ändå inte nöjd. Jag älskar min pojkvän och mina hundar så mycket och min familj är den bästa som finns. Jag skulle kunna vara lyckligast i världen.. OM jag hade varit "frisk" eller fått rätt medicinering och behandling.. Just nu har jag inget liv längre, min elaka, jävla skit ångest har tagit över mitt liv totalt.
Jag är så rädd att bli som förut, då jag självmedicinerade mig med tabletter och alkohol och gick under totalt.. Jag funderar på att bara skita i allt men då kommer jag såra så många och det vill jag verkligen inte.

Imorgon måste jag ringa psyk och försöka få dem att förstå hur allvarlig min situation är. Dom brukar inte lyssna oftast, det är som att dom inte bryr sig ett skit om hur man mår.. Men det här ska fan vara min sista natt med panikångest! Jag har haft det så i nå veckor nu och inget hjälper och jag är RÄDD och behöver hjälp!!!! och ingen förstår hur jävla nära jag är på att ge upp. Så ett sista försök att kontakta min kontaktperson och se vad han säger, förmodligen ingenting ...