Panikångest.

ångestattackerna blir allt fler och kraftigare, jag trodde jag hade besegrat dem någorlunda... hade dock fel! Jag vet inte vad det är som göra att mina attacker kommer så ofta, om det är värmen eller bara mina mörka tankar.. Jag ska iallafall få veta hur det gick med utredningen nästa vecka, det kommer bli intressant att höra om man är dum i huvudet på riktigt eller inte. Kanske kommer få rätt behandling då, som funkar och mediciner som funkar och kanske kan göra mig lite lugnare och få bort lite av mina tankar. 

Tankar om mitt förflutna hinner ikapp mig och kör över mig, samtidigt som tankar om min framtid dränker mig.. vet fan inte vad jag ska göra längre för att kunna stå stadigt på mina fötter. Nu går det bara upp och ner som en jävla karusell och jag blir yr, får känslan av att svimma eller t.om. dö. Hur kontrollerar man det? Hur ska jag kontrollera overklighetskänslorna som blir verkliga och sjukt skrämmande?.. Jag vill bara ha kontroll över mina tankar och mitt liv.. Såhär kan det inte fortsätta. 

Jag är rädd! Men för vad och varför? Hur kommer det sig att man har räddkänslor utan att egentligen vara rädd för något?! Eller det kanske är rädslan för att bli galen och tappa all kontroll.. vad vet jag..

 

Kommentera här: