Åka buss.

Fyfan, skjut mig! Paniken är sjukt hög just nu och jag ska snart åka iväg med bussen, ensam! Jag tog en imovane nyss så att jag kanske kan få ner den lite... dock tror jag inte att det hjälper. Jag funderar på om jag ska ringa och säga att jag inte kan komma, jag vill verkligen inte åka iväg ensam... Jag skulle fan behöva en personlig assistent. Eller så ger jag mig fan på att jag kommer att klara av det här och ber ångesten dra åt helvete, men det är svårt, den har varit en del av mig så länge och den har verkligen klistrat sig fast hårt.

Hur ska jag bli av med den när jag hela tiden gömmer mig och låter den styra mitt liv? Det fattar ju t.om. jag att det inte kommer att funka, man måste gå emot, säga ifrån. Jag hatar det här! .. låt mig få leva! 

Nä men nu är det bara att förbereda sig ännu mer för att gå till bussen, det kommer gå så bra så, ingen panikattack kommer att komma och inge folk kommer att stirra och läkaren kommer va jättesnäll och skriva ut lugnande till mig så jag kan få det lite lättare.