Lesslivet

Idag har jag fått träffa mina underbara, små, söta hundar och mina söta föräldrar. Vi var ute och gick, stannade och fikade på en uteservering och myste i solen men det blåste tyvärr ganska mycket, fast det var rätt skönt ändå. Det var underbart att bara få känna solen och få frisk luft, det händer inte så ofta när man är inskriven här. Nu har dom åkt hem och jag sitter och kollar på tv, dock inga bra program på varken 1an eller 4an, de två kanaler som funkar här. 

Det känns som att det kommer bli en lång kväll ikväll. Jag lär ligga och fundera över livet och hur allt kommer bli, jag är riktigt deppig just nu pga att utredningen som de ska göra på mig kommer ta jättelång tid och då kan inte jag flytta... Jag kommer att vara låst här under en längre period, utan pengar, utan något som helst socialt liv, utan vänner, det kommer bli en tung och lång period nu... Men helt ensam är jag inte, jag har de som aldrig sviker, mina hundar, synd att dom inte kan prata och umgås som människor, man behöver ju ett socialt liv för att ens kunna överleva.

Nu är det snart middag, undra vad som bjuds idag, lunchen var inte direkt go, hoppas på nå bättre nu. Jag är lesslessless på att sitta här. Kom å hälsa på mig!!! Kom och umgås med mig nån timme!!! Tankarna bara snurrar och jag undrar villka som e mina vänner och inte.. Ensam är stark - NOT!